Blat: Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul. Galbenusurile se bat si ele si se adauga uleiul putin cate putin, apoi se amesteca cu albusurile, se pun esentele de rom, vanilie, praful de copt si faina cat cuprinde.
Crema 1: Untul si faina se pun la foc mic cu laptele pana se topeste untul.
Crema 2: Untul cu zaharul se pun la foc , cand se topeste untul si zaharul se adauga si crema 1.
Glazura: Untul,zaharul,cacao si laptele se fierb toate in 2-3 clocote.
Blatul se pune la cuptor unul cu cacao , al doilea simplu. Cand e gata se taie orizontal si se pune un blat de cacao unul simplu si intre ele se pune crema. Dupa ce s-au pus cele 4 blaturi cu crema se adauga glazura si se la cateva ore. Este o bunatate si usor de facut
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii