Blat: Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul. Galbenusurile se bat si ele si se adauga uleiul putin cate putin, apoi se amesteca cu albusurile, se pun esentele de rom, vanilie, praful de copt si faina cat cuprinde.
Crema 1: Untul si faina se pun la foc mic cu laptele pana se topeste untul.
Crema 2: Untul cu zaharul se pun la foc , cand se topeste untul si zaharul se adauga si crema 1.
Glazura: Untul,zaharul,cacao si laptele se fierb toate in 2-3 clocote.
Blatul se pune la cuptor unul cu cacao , al doilea simplu. Cand e gata se taie orizontal si se pune un blat de cacao unul simplu si intre ele se pune crema. Dupa ce s-au pus cele 4 blaturi cu crema se adauga glazura si se la cateva ore. Este o bunatate si usor de facut

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii