Se taie fructele bucati mici. Daca lipseste vreuna, se poate inlocui cu prune uscate sau se prepara numai cu cele ce sint la indemina. Fructele, rahatul etc. trebuie sa aiba in total greutate de 250g. Fructele si rahatul taiate se stropesc cu rom si se amesteca intr-un castron. Intre timp se freaca untul spuma, se adauga zaharul pudra si ouale unul cite unul. La urma se adauga faina putin cite putin, apoi praful de copt si fructele. Se amesteca totul incet. Se toarna compozitia intr-o forma lunga de tabla, unsa si presarata cu faina. Se coace 20 minute la foc iute, apoi la foc domol. Dupa ce compozitia s-a ridicat, se cresteaza
in lungime cu cutitul si se continua coacerea care trebuie sa dureze cca 50 minute.
Reteta de prajitura Bounty. Prajitura Bounty cu blat umed de cacao, crema de cocos si glazura de ciocolata. Bounty cu cocos...
Prajitura BountyCartofii fierti se curata de coaja, se clatesc cu apa rece si se taie cubulete.
Omleta cu cartofi, branza si mararReteta aceasta am pregatit-o de Paste.
Rulada din fleica de porc, cu carne tocataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii