Se taie fructele bucati mici. Daca lipseste vreuna, se poate inlocui cu prune uscate sau se prepara numai cu cele ce sint la indemina. Fructele, rahatul etc. trebuie sa aiba in total greutate de 250g. Fructele si rahatul taiate se stropesc cu rom si se amesteca intr-un castron. Intre timp se freaca untul spuma, se adauga zaharul pudra si ouale unul cite unul. La urma se adauga faina putin cite putin, apoi praful de copt si fructele. Se amesteca totul incet. Se toarna compozitia intr-o forma lunga de tabla, unsa si presarata cu faina. Se coace 20 minute la foc iute, apoi la foc domol. Dupa ce compozitia s-a ridicat, se cresteaza
in lungime cu cutitul si se continua coacerea care trebuie sa dureze cca 50 minute.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii