Se taie fructele bucati mici. Daca lipseste vreuna, se poate inlocui cu prune uscate sau se prepara numai cu cele ce sint la indemina. Fructele, rahatul etc. trebuie sa aiba in total greutate de 250g. Fructele si rahatul taiate se stropesc cu rom si se amesteca intr-un castron. Intre timp se freaca untul spuma, se adauga zaharul pudra si ouale unul cite unul. La urma se adauga faina putin cite putin, apoi praful de copt si fructele. Se amesteca totul incet. Se toarna compozitia intr-o forma lunga de tabla, unsa si presarata cu faina. Se coace 20 minute la foc iute, apoi la foc domol. Dupa ce compozitia s-a ridicat, se cresteaza
in lungime cu cutitul si se continua coacerea care trebuie sa dureze cca 50 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii