Intr-un vas se freaca ouale cu zaharul si vanilia pina zaharul nu se mai simte dupa care se adauga untul si smintina, cafea si koniak si faina si nucile macinate.
Se unge o tava pentr-u chec lata cu putin unt si presarata cu zahar si se toarna compozitia.
Se coace la 180 de grade (cuptorul incalzit dinainte)
aproape 50 de minute pina cind chibritul iese uscat.
Intr-e timp se pun la fiert componentele de la sirop si se lasa sa fiarba putin la foc potrivit.
Cind prajitura este gata si sa racit putin se toarna siropul peste ea.Se serveste asa sau fara sirop cu putina frisca.
(prajitura sepoate face si cu robotul de bucatarie)
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii