E o reteta extrem de simpla si rapida.
Se pun intr-un vas adanc: ouale, zaharul, iaurtul,untul si coaja rasa de lamaie.Se mixeaza pina se topeste zaharul, se adauga faina si praful de copt.
Se pune compozitia in doua tavi de chec unse cu ulei in prealabil si se da la cuptor. Dupa zece minute
se presara nuca macinata si lasa la cuptor pina trece de proba cu scobitoarea.
Optional se pot pune bucatele de rahat sau se poate folosi ca baza pentru prajitura de lamaie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii