Reteta postata pe: 14 septembrie 2009
Ingrediente
7 oua, 7 linguri faina, 100g jambon, 150g cascaval, 100g masline negre fara samburi, 1 plic praf de copt, 1 lingurita busuioc, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se bat albusurile spuma cu un praf de sare.Se adauga galbenusurile frecate separatapoi faina amestecata cu praful de copt.Jambonul se taie cubulete mici,cascavalul se rade si maslinele se taie rondele dupa care toate se adauga in compozitia de dinainte.Se unge o tava cu unt se tapeteaza cu faina si se toarna compozitia in ea.Pe deasupra checului se presara busuioc si se coaca checul la foc potrivit 40 min pana c incercat cu o scobitoare nu se mai ia nimic de pe ea.Se lasa sa se raceasca si apoi se scoate din tava.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu jambon" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l
47 voturi
9 comentarii
2h 30 min
Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.
1 vot
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate