Chec cu jambon

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Chec cu jambon

Ingrediente

  • 7 oua
  • 7 linguri faina
  • 100g jambon
  • 150g cascaval
  • 100g masline negre fara samburi
  • 1 plic praf de copt
  • 1 lingurita busuioc
  • sare

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma cu un praf de sare.Se adauga galbenusurile frecate separatapoi faina amestecata cu praful de copt.Jambonul se taie cubulete mici,cascavalul se rade si maslinele se taie rondele dupa care toate se adauga in compozitia de dinainte.Se unge o tava cu unt se tapeteaza cu faina si se toarna compozitia in ea.Pe deasupra checului se presara busuioc si se coaca checul la foc potrivit 40 min pana c incercat cu o scobitoare nu se mai ia nimic de pe ea.Se lasa sa se raceasca si apoi se scoate din tava.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Ghiveci de legume
Rulada de miel umpluta cu legume

Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.

Rulada de miel umpluta cu legume
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor