autor:

autor

» » Dulciuri diverse

Chec cu miere si glazura

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
aluat: 200 g miere, 125 g zahar, 100 g unt, 3 oua, o lingura cacao, un praf de copt, 1/2 sticluta esenta de portocale, 100 g alune, 50 g stafide, 300 g faina glazura: 200 g glazura alba, nuci, stafide, alune, 200 g gem caise

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se amesteca mierea cu zaharul, untul si ouale cu ajutorul mixerului pina se obtine o pasta alba si cremoasa. Se incorporeaza cacao, praful de copt, aromele, alunele, stafidele si faina. Se pune compozitia in tava de chec unsa si se coace la foc potrivit o ora. Dupa ce s-a copt se lasa 20 minute sa se racoreasca apoi se unge cu gemul si se toarna glazura alba. Se decoreaza cu nuci, stafide, alune, cirese.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu miere si glazura" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Gogosi ieftine

Gogosi ieftine

Drojdia se inmoaie cu sarea in apa calduta si se amesteca cu faina si uleiul. Se lasa 10 minute si

13 voturi    4 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Clatite cu mousse de ciocolata, nuci si caramel

Clatite cu mousse de ciocolata, nuci si caramel

Mai intai facem clatitele: batem bine ouale cu zahar si sare, adaugam uleiul ,laptele si apa minerala,

3 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

1 vot

Ingrediente

  • aluat: 200 g miere
  • 125 g zahar
  • 100 g unt
  • 3 oua
  • o lingura cacao
  • un praf de copt
  • 1/2 sticluta esenta de portocale
  • 100 g alune
  • 50 g stafide
  • 300 g faina glazura: 200 g glazura alba
  • nuci
  • stafide
  • alune
  • 200 g gem caise

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

106 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Lapte de cocos