Se amesteca mierea cu zaharul, untul si ouale cu ajutorul mixerului pina se obtine o pasta alba si cremoasa. Se incorporeaza cacao, praful de copt, aromele, alunele, stafidele si faina. Se pune compozitia in tava de chec unsa si se coace la foc potrivit o ora. Dupa ce s-a copt se lasa 20 minute sa se racoreasca apoi se unge cu gemul si se toarna glazura alba. Se decoreaza cu nuci, stafide, alune, cirese.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii