Se unge o forma cu unt si se tapeteaza cu faina.
Se incalzeste cuptorul la 175*C.
Intr-un vas adinc se bat ouale, uleiul, zaharul si vanilia. Se adauga faina, praful de copt, baking soda, sarea si scortisoara.
Se adauga morcovul ras si nucile.
Se da la cuptor pentru 45-50 min (se incearca cu o scobitoare care infipta in chec trebuie sa iasa curata).
Se lasa sa se raceasca in tava 10 min.
Daca vrem putem glaza cu
-se combina untul, brinza, zaharul pudra si vanilia, batind pina se obtine o crema pufoasa. Se adauga nucile si se imbraca checul cu crema obtinuta.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii