Se unge o forma cu unt si se tapeteaza cu faina.
Se incalzeste cuptorul la 175*C.
Intr-un vas adinc se bat ouale, uleiul, zaharul si vanilia. Se adauga faina, praful de copt, baking soda, sarea si scortisoara.
Se adauga morcovul ras si nucile.
Se da la cuptor pentru 45-50 min (se incearca cu o scobitoare care infipta in chec trebuie sa iasa curata).
Se lasa sa se raceasca in tava 10 min.
Daca vrem putem glaza cu
-se combina untul, brinza, zaharul pudra si vanilia, batind pina se obtine o crema pufoasa. Se adauga nucile si se imbraca checul cu crema obtinuta.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii