Se unge o forma cu unt si se tapeteaza cu faina.
Se incalzeste cuptorul la 175*C.
Intr-un vas adinc se bat ouale, uleiul, zaharul si vanilia. Se adauga faina, praful de copt, baking soda, sarea si scortisoara.
Se adauga morcovul ras si nucile.
Se da la cuptor pentru 45-50 min (se incearca cu o scobitoare care infipta in chec trebuie sa iasa curata).
Se lasa sa se raceasca in tava 10 min.
Daca vrem putem glaza cu
-se combina untul, brinza, zaharul pudra si vanilia, batind pina se obtine o crema pufoasa. Se adauga nucile si se imbraca checul cu crema obtinuta.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii