1/. Se separa albusurile de galbenusuri.
2/. Se bat albusurile spuma adaugand un praf de sare.
3/. Se face un sirop din zahar si apa ( se fierbe apa cu zaharul la foc mic pana se ingroasa un pic, sa dea in clocot).
4/. Se pune siropul fierbinte, treptat, peste albusuri si se mixeaza.
5/. Se adauga galbenusurile in compozitie si se mixeaza bine.
6/. Se pun pe rand cele 5 linguri de ulei si se mixeaza bine.
7/. In cele 200 gr de faina se adauga praful de copt, zaharul vanilat si se amesteca, apoi se toarna treptat in compozitie si se mixeaza.
8/. Se pune nuca de cocos si se mixeaza bine.
9/. Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina.
10/. Se opresc 3 linguri din compozitie si restul se toarna in tava.
11/. Compozitia ramasa se amesteca cu cacao si se pune peste compozitia din tava amestecand cu o scobitoare ca sa iasa un chec marmorat.
12/. Se baga la cuptorul incalzit in prealabil . Se coace cam 45 -50 min( depinde de cuptor ) la 180 grade C.
13/. Cand este gata, se scoate din tava si se pudreaza cu zahar tos.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii