Se freaca bine timp de ½ ora ouale cu zaharul bine pina cind se face o spuma, amestecind numai intr-un singur sens pina cind zaharul se topeste complet. Se pune treptat uleiul ca la maioneza, se adauga toata faina dintr-o data si bicarbonatul pus in iaurt. De asemenea, se pune lamiia, esenta si nucile. Se omogenizeaza amestecul bine si se pregatesc doua tavi mici. Se iau 3-4 linguri din aluat, in care se adauga cacao. Se pune checul in tavi, se adauga apoi partea de aluat oprita care s-a combinat cu cacao. Se dau tavile la cuptor fierbinte 10-15 minute, apoi la foc mic alte 15 minute.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii