autor:

autor

» » Dulciuri diverse

Chec cu rahat

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
6 linguri iaurt, 6 linguri ulei, 6 linguri zahar pudra, 400 gr. faina, coaja rasa si zeama de la o lamiie, ½ plic praf de copt, 6-7 bucati de rahat citeva picaturi de ulei si putina faina, pentru uns si tapetat tava

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

5 voturi

Mod de preparare

Se bate iaurtul bine cu uleiul si zaharul, se adauga coaja de lamiie si praful de copt stins cu zeama de lamiie si se incorporeaza treptat faina. Compozitia se toarna intr-o forma unsa bine si presarata cu faina. Se pune pe deasupra rahatul taiat bucatele si se da la cuptor la foc potrivit pentru 40-45 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu rahat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
CHEC CU RAHAT

CHEC CU RAHAT

Mixul pt 9 torturi, untul(margarina), laptele, vaniliile se amesteca cu mixerul 3 minute pana se

2 voturi    6 comentarii
50 min
Prajituri
Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

-se separa albusurile de galbenuri si se pun in doua vase de aprox 1,5 litri -albusurile cu zaharul

67 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • delfinuza

    delfinuza (Maestru bucatar):

    Tapa de reteta a iesit un talmes balmes!am mai complectat eu si sper sa iasa!oricum renunt la a mai lua retete diferite decat cele care le stiu!

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • delfinuza

    delfinuza (Maestru bucatar) , 24 septembrie 2010

    deci nu mai puneti retete care nu au nici un rost!apropo 400 gr.faina este f. f. mult pt. 6 linguri de iaurt!eu am incercat reteta si a iesit un talmes balmes!am mai dres-o un pic sa vedem daca mai iasa ceva!credeam ca daca incerc si alte retete decat cele pe care le stiu o sa fie totul ok in schimb tapa!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

5 voturi

Ingrediente

  • 6 linguri iaurt
  • 6 linguri ulei
  • 6 linguri zahar pudra
  • 400 gr. faina
  • coaja rasa si zeama de la o lamiie
  • ½ plic praf de copt
  • 6-7 bucati de rahat citeva picaturi de ulei si putina faina
  • pentru uns si tapetat tava

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

101 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
delfinuza

delfinuza (Maestru bucatar)

deci nu mai puneti retete care nu au nici un rost!apropo 400 gr.faina este f. f. mult pt. 6 linguri de iaurt!eu am incercat reteta si a iesit un talmes balmes!am mai dres-o un pic sa vedem daca mai iasa ceva!credeam ca daca incerc si alte retete decat cele pe care le stiu o sa fie totul ok in schimb tapa!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Alivanca cu jumari - prajitura copilariei mele Alivanca cu jumari - prajitura copilariei mele

Mod de preparare pentru branza de vaci dulce: Se strecoara laptele si se pune intr-o oala la prins, se lasa cam doua zile, dupa care

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
Kulaj -rulouri cu nuca si branza insiropate Kulaj -rulouri cu nuca si branza insiropate

Kulajul este un desert foarte gustos si aromat, el fiind de origine din Palestina, mai exact din orasul Nablus. Foile pentru kulaj sunt

6 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Cornulete ce ti se topesc in gura