Ingrediente
Ingrediente: 1 mana de stafide (acestea trebuie hidratate inainte de prepararea checului), 1 cana cu varf de faina alba, 1 cana cu zahar alb, 4 linguri de ulei de floarea-soarelui, 4 oua de gaina, 4 lingurite cu pudra de cacao de cea mai buna calitate, coaja rasa de la o lamaie si 1 pliculet de praf de copt.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
28 voturi
Mod de preparare
Se bat albusurile cu zaharul pana ce se obtine o spuma. Separat, se amesteca galbenusurile cu uleiul. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga faina (in faina se adauga praful de copt). Se amesteca. Se presara coaja rasa de lamaie si cacaua.
Se preincalzeste cuptorul. Se toarna intr-o tava termorezistenta, forma de chec, 75% din compozitie, in restul se adauga stafide si cacao, dupa bunul plac, si se freaca bine compozitia, dupa care se adauga in tava, peste cealalta.
Se tine la foc moderat circa 30-40 de minute.
Pofta buna!
http://ideidelicioase.blogspot.ro