Mod de preparare
Se bat albusurile cu zaharul pana ce se obtine o spuma. Separat, se amesteca galbenusurile cu uleiul. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga faina (in faina se adauga praful de copt). Se amesteca. Se presara coaja rasa de lamaie si cacaua.
Se preincalzeste cuptorul. Se toarna intr-o tava termorezistenta, forma de chec, 75% din compozitie, in restul se adauga stafide si cacao, dupa bunul plac, si se freaca bine compozitia, dupa care se adauga in tava, peste cealalta.
Se tine la foc moderat circa 30-40 de minute.
Pofta buna!
http://ideidelicioase.blogspot.ro
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii