Se freaca untul cu zaharul pina devine spumos, dupa care se adauga galbenusurile unul cite unul, coaja de lamiie, praful de copt stins cu zeama de lamiie si stafidele. Se incorporeaza apoi, treptat, faina si albusurile batute spuma. La sfirsit, se adauga si nucile taiate felii. Compozitia se toarna intr-o forma unsa cu unt si presarata cu faina. Se coace la foc potrivit, 40-45 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii