Se freaca zaharul cu galbenusurile, se adauga margarina taiata in bucatele, apoi incetul cu incetul se adauga laptele.Se adauga faina, coaja de lamaie rasa si bicarbonatul
Se unge o forma de chec, se tapeteaza cu pesmet si se introduce jumatate din compozitie.In cealalata jumatatea se adauga 2-3 linguri de cacao, se amesteca bine astfel incat tot aluatul sa fie omogen colorat si se toarna peste celalalt aluat in forma.Se introduce in cuptor la foc potrivit.Cand este aproape gata se scoate din cuptor si se toarna deasupra spuma obtinuta din cele 3 albusuri batute bine cu zahar pudra, se netezeste cu un cutit umezit.Se introduce din nou la cuptor si se mai lasa 10 minute pana cand albusulse intareste.Se scoate se aseaza pe un platou pt a se servi.pudrat cu zahar pudra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii