Se freaca bine zaharul cu untul si vanilia, se adauga unul cite unul galbenusurile. Se amesteca cu faina si la urma cu albusurile batute spuma. Se iau 4-5 linguri din aceasta compozitie, se pun separat intr-un castron si se amesteca bine cu o lingura de cacao. In forma de chec unsa cu unt si presarata cu faina se pune jumatate din compozitia fara cacao, peste ea se intinde in lung compozitia cu cacao (astfel ca sa se obtina o dunga pe mijlocul formei, de la un cap la altul). Apoi se toarna restul din compozitia fara cacao. Se coace la inceput la foc mic, apoi ceva mai mare. Se scoate pe o planseta de lemn si se acopera cu un servet.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii