Se amesteca galbenusurile cu untul zaharul si esenta de vanilie pina se obtine o masa cremoasa. Se adauga alunele tocate, praful de copt, albusurile batute spuma tare si faina. Se amesteca usor. Se pune compozitia in tava mare de chec si se coace la foc potrivit 45 min(cam 180 grade la cuptorul electric). Rece, se unge cu gem de caise si se pudreaza cu zahar.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii