Albusurile se bat spuma, adaugam zaharul si continuam sa batem bezeaua pana se topeste zaharul.
Albusurile se bat spuma, adaugam zaharul si continuam sa batem bezeaua pana se topeste zaharul.
Galbenusurile se amesteca cu untul topit, se adauga peste albusuri si amestecam usor pentru a se incorpora. Adaugam la final faina si praful de copt. Impartim compozitia in doua parti egale. Intr-o parte adaugam visinele, iar in cealalta adaugam cacaua amestecata cu apa calduta.
In tava de copt, asezam hartie de copt dupa care punem alternativ pe lungimea tavii dungi din cele doua compozitii. Dam la cuptor pentru 30 min, la 180°C.
Dupa ce s-a copt si s-a racit, se poate pudra cu zahar.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii