Se caramelizeaza cca 150 g zahar, pana cand capata culoarea aurie, se stinge cu o jumatate de pahar cu apa si se lasa la racit.Se aseaza faina intr-un vas, se pune treptat siropul de zahar ars, oul intreg, uleiul , vanilia si restul de zahar, batatnd bine cu telul.La urma se adauga bicarbonatul de sodiu. Se toarna compozitia intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu faina si se coace la foc potrivit cca 40 minute.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii