Punem intr-un castron faina, cacao, 1 lingurita praf de copt si sarea. Dam prin razatoare ciocolata si dovlecelul.
Amestecăm untul moale cu ulei, zahar, zahar vanilat si oua.
Incorporam zucchini pe care il stoarcem bine in mana, ciocolata tocata si nuci cu migdale.
La final adaugam faina si amestecam pana se omogenizeaza compozitia. Coacem checul in cuptorul preancalzit la 180°C timp de 70 minute.
Cand este copt il lasam sa se raceasca pe un gratar.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii