Punem intr-un castron faina, cacao, 1 lingurita praf de copt si sarea. Dam prin razatoare ciocolata si dovlecelul.
Amestecăm untul moale cu ulei, zahar, zahar vanilat si oua.
Incorporam zucchini pe care il stoarcem bine in mana, ciocolata tocata si nuci cu migdale.
La final adaugam faina si amestecam pana se omogenizeaza compozitia. Coacem checul in cuptorul preancalzit la 180°C timp de 70 minute.
Cand este copt il lasam sa se raceasca pe un gratar.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii