Punem intr-un castron faina, cacao, 1 lingurita praf de copt si sarea. Dam prin razatoare ciocolata si dovlecelul.
Amestecăm untul moale cu ulei, zahar, zahar vanilat si oua.
Incorporam zucchini pe care il stoarcem bine in mana, ciocolata tocata si nuci cu migdale.
La final adaugam faina si amestecam pana se omogenizeaza compozitia. Coacem checul in cuptorul preancalzit la 180°C timp de 70 minute.
Cand este copt il lasam sa se raceasca pe un gratar.
Pofta buna!
Incanta-ti familia si prietenii cu o reteta traditionala de branzoaice sau poale-n brau. Aceasta reteta simpla si gustoasa va...
Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasaCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii