Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
2 cani zahar, 2 cani faina, 1 cana lapte, 1 pachet margarina, 3 oua, 4 linguri cacao, 1 praf de copt, nuci, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se fierbe laptele, zaharul si cacaoa. Cand e caldut se amesteca cu telul pe rand galbenusele, margarina, faina, praful de copt stins cu zeama de lamaie si sarea. Se incorporeaza albusurile batute spuma. Se presara deasupra nuci bucati. Se toarna in 2 tavi de chec tapetate cu faina si se da la cuptor la foc iute aprox. 30 min.
Se pudreaza feliile cu zahar sau se face glazura de ciocolata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec de ciocolata" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Am batut albusurile spuma cu praful de sare, am adaugat zaharul si am mixat in continuare pana s-a
0 voturi
0 comentarii
1h 20 min
Pasul 1:
Ungem o tava pentru chec cu cubul de unt. Punem o lingura cu faina, adica 25 gr. (la chec
4 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate