1. Se Încalzeste cuptorul la 200°C. Într-un castron mare se amesteca zaharul, faina, cacaoa, bicarbonatul, sarea, esenta de vanilie si menta.
2. În alt castron se bat ouale cu lapte, ulei de masline si apa calda.
3. Continutul celor doua castroane se toarna În blender si se mixeaza 2-3 minute, apoi manual 6-7 minute.
4. Se ia o tava de chec lunga, se unge cu unt, se tapeteaza cu faina, apoi se toarna in ea amestecul.
5. Se coace la 1800 C timp de 40-45 de minute. Se Încearca checul cu lama cutitului. Daca lama iese curata, checul e gata. Se scoate din cuptor si se presara cu zahar pudra. Se serveste ornat cu frunze de menta.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii