autor:

gheli1

» » Dulciuri diverse

Chec de post cu portocale

Autor: gheli1 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Grecia


    Reteta postata pe: 09 aprilie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gheli1 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Grecia


Reteta postata pe: 09 aprilie 2012

Ingrediente
2 pahare de zahar, 1 pahar de ulei floarea soarelui, 1 pahar de apa minerala, 2 pliculete de vanilie, 1 pahar de suc de portocale(natural), razarura de portocala, 4 pahare de faina, 1 plic de praf de copt

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

11 voturi

Mod de preparare

- intr-un vas se pun toate ingredientele si se amesteca, cu exceptie faina si praful de copt care se amesteca separat in alt vas si se adauga peste copmpzitia obtinuta in primul vas.

- se tapeteaza ( cu unt si faina) formele in care le coacem ,se pune compozitia in forme (lasand 2 degete spatiu pentru crescut ).

- se da la cuptor preancazit 1 ora, 170-180 de grade.

- se presara cu zahar pudra suprafata inainte de servire.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec de post cu portocale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Clatite  Punguta cu Doi Bani

Clatite Punguta cu Doi Bani

Puneti totul intr-un castron si amestecati bine sa nu aiba cocoloase, daca sunt prea groase se mai

21 voturi    6 comentarii
20 min
Dulciuri diverse
Orez cu lapte si topping de portocale

Orez cu lapte si topping de portocale

Masuram cantitatile cu aceeasi cana. Punem orezul nespalat sa fiarba impreuna cu apa si coaja de

2 voturi    0 comentarii
40h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Slavic Bordeianu , 04 martie 2015

    Excelent, se poate de adaugit in jumate de portie de aluat si cacao amara,se primeste super!!!!

  • Fara foto

    Carol Dumitru Renaldo Costea , 25 martie 2014

    super

  • Fara foto

    Daniela Frîncu , 29 noiembrie 2013

    este f bun!am mai facut si o sa fac kiar akum.

    • gheli1

      gheli1 (Chef de cuisine) , 17 septembrie 2013

      nu e necesar..eu il pun in faina..

    • Luigy_Baa

      Luigy_Baa (Bucatar) , 16 decembrie 2012

      praful de copt se stinge????

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

11 voturi

Ingrediente

  • 2 pahare de zahar
  • 1 pahar de ulei floarea soarelui
  • 1 pahar de apa minerala
  • 2 pliculete de vanilie
  • 1 pahar de suc de portocale(natural)
  • razarura de portocala
  • 4 pahare de faina
  • 1 plic de praf de copt

Raporteaza reteta

Retete
de gheli1
Strudel cu mere impletit

Strudel cu mere impletit

-se face un aluat din ingredientele din reteta in afara de unt+faina -se pune la frigider 30 minute -se

2 voturi    0 comentarii
3h
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu mere

Prajitura cu mere

Se framanta un aluat din toate componentele,ultimul va fi untul care trebuie taiat in felii asa inghetat

2 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Dulciuri diverse
Choux a la creme

Choux a la creme

Pentru aluat se pun la fiert toate componentele in afara de oua si faina. faina se adauga toata

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje

gheli1 (Chef de cuisine)

nu e necesar..eu il pun in faina..

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Negresa usoara si rapida