autor:

gheli1

» » Dulciuri diverse

Chec de post cu portocale

Autor: gheli1 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Grecia


    Reteta postata pe: 09 aprilie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gheli1 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Grecia


Reteta postata pe: 09 aprilie 2012

Ingrediente
2 pahare de zahar, 1 pahar de ulei floarea soarelui, 1 pahar de apa minerala, 2 pliculete de vanilie, 1 pahar de suc de portocale(natural), razarura de portocala, 4 pahare de faina, 1 plic de praf de copt

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

11 voturi

Mod de preparare

- intr-un vas se pun toate ingredientele si se amesteca, cu exceptie faina si praful de copt care se amesteca separat in alt vas si se adauga peste copmpzitia obtinuta in primul vas.

- se tapeteaza ( cu unt si faina) formele in care le coacem ,se pune compozitia in forme (lasand 2 degete spatiu pentru crescut ).

- se da la cuptor preancazit 1 ora, 170-180 de grade.

- se presara cu zahar pudra suprafata inainte de servire.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec de post cu portocale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Pasca aromata

Pasca aromata

Ingredientele pentru aluat trebuie sa fie la temperatura camerei.Se bate cu mixerul untul dupa care

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Fursecuri cu nuca

Fursecuri cu nuca

Se freaca zaharul cu untul, se adauga oul, faina,praful de copt,scortisoara si nuca.Se lasa aluatul

8 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Slavic Bordeianu , 04 martie 2015

    Excelent, se poate de adaugit in jumate de portie de aluat si cacao amara,se primeste super!!!!

  • Fara foto

    Carol Dumitru Renaldo Costea , 25 martie 2014

    super

  • Fara foto

    Daniela Frîncu , 29 noiembrie 2013

    este f bun!am mai facut si o sa fac kiar akum.

    • gheli1

      gheli1 (Chef de cuisine) , 17 septembrie 2013

      nu e necesar..eu il pun in faina..

    • Luigy_Baa

      Luigy_Baa (Bucatar) , 16 decembrie 2012

      praful de copt se stinge????

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

11 voturi

Ingrediente

  • 2 pahare de zahar
  • 1 pahar de ulei floarea soarelui
  • 1 pahar de apa minerala
  • 2 pliculete de vanilie
  • 1 pahar de suc de portocale(natural)
  • razarura de portocala
  • 4 pahare de faina
  • 1 plic de praf de copt

Raporteaza reteta

Retete
de gheli1
Strudel cu mere impletit

Strudel cu mere impletit

-se face un aluat din ingredientele din reteta in afara de unt+faina -se pune la frigider 30 minute -se

2 voturi    0 comentarii
3h
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu mere

Prajitura cu mere

Se framanta un aluat din toate componentele,ultimul va fi untul care trebuie taiat in felii asa inghetat

2 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Dulciuri diverse
Choux a la creme

Choux a la creme

Pentru aluat se pun la fiert toate componentele in afara de oua si faina. faina se adauga toata

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje

gheli1 (Chef de cuisine)

nu e necesar..eu il pun in faina..

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi cu branza dulce si potisa Gogosi cu branza dulce si potisa

Se pune branza dulce intr-un vas; peste ea se adauga laptele dulce, potisa in amestec cu faina, sare, esenta, oul si se omogenizeaza

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Ciambelle- Gogosi italiene Ciambelle- Gogosi italiene

Pentru reusita acestor gogosi italiene, este foarte important sa se respecte modul de pregatire al aluatului si al felului de framantare. In

1 vot    0 comentarii
2h 45 min
Dulciuri diverse
Victoria Sponge