Se curata dovleacul si se da pe razatoare. Se presara putina sare pe el si se lasa cam 10 de minute, apoi se stoarce bine si se aseaza intr-un castron mai mare. Adaugi sunca taiata cubulete mici, si branzeturile maruntite fin. Pui morcovii dati pe razatoarea mica, ceapa si usturoiul tocate marunt. Amesteci bine, adaugi galbenusurile, uleiul, grisul, smantana, praful de copt si patrunjelul si mararul tocate marunt. Condimentezi cu sare si piper , dupa gust si apoi incorporezi usor albusurile batute spuma tare. In cazul in care amestecul este prea subtire, mai adaugi gris.
Torni compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de pergament si o introduci in cuptorul preincalzit pentru aproximativ o ora, pana se rumeneste frumos. Se poate servi atat calda cat si rece alaturi de cartofi natur sau de salata verde cu castraveti.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii