autor:

Sipoteanu Iuliana

» » Dulciuri diverse

Chec delicios

Autor: Sipoteanu Iuliana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sipoteanu Iuliana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 iunie 2009

Ingrediente
8-10 oua, 1 lamaie, 100-150 ml ulei, 600 g zahar, faina acelas volum cat zahar, arome

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma cu zaharul , se adauga rand pe rand galbenusurile si se bate in continuare. Se adauga uleiul putin cate putin, zeama de lamaie, coaja rasa de la lamaie, celelate mirodenii si faina in ploaie.
Se va coace in tava de cozonac sau tava speciala de chec tapetata cu hartie speciala . Se introduce tava in cuptor la foc mare timp de 10 minute, apoi se va reduce temperatura la moderat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec delicios" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Chec pufos si delicios

Chec pufos si delicios

Se freaca spuma o cana de zahar cu galbenusurile, pana devine ca o crema,se adauga pe rand zaharul

47 voturi    8 comentarii
45 min
Prajituri
Chec delicios glazurat

Chec delicios glazurat

Spumati margarina cu zaharul, adaugati ouale pe rand, amastecati praful de copt cu faina si o adaugati

9 voturi    15 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010

    Delicios.

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 8-10 oua
  • 1 lamaie
  • 100-150 ml ulei
  • 600 g zahar
  • faina acelas volum cat zahar
  • arome

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Delicios.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Placinte cu visine -din compot sau congelate Placinte cu visine -din compot sau congelate

Aluatul il pregatim de cu seara. Topim untul sau margarina in lapte sau lapte vegetarian la bain marie si lasam sa fie caldut. In oala

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Fondante de curmale cu cocos Fondante de curmale cu cocos

Curmalele le curatam de samburi si le punem intr-un bol cu apa fierbinte, le lasam 1 ora pana se inmoaie-le strecuram bine si le punem

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Gogosele cu branza si crema de ciocolata