autor:

Sipoteanu Iuliana

» » Dulciuri diverse

Chec delicios

Autor: Sipoteanu Iuliana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sipoteanu Iuliana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 iunie 2009

Ingrediente
8-10 oua, 1 lamaie, 100-150 ml ulei, 600 g zahar, faina acelas volum cat zahar, arome

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma cu zaharul , se adauga rand pe rand galbenusurile si se bate in continuare. Se adauga uleiul putin cate putin, zeama de lamaie, coaja rasa de la lamaie, celelate mirodenii si faina in ploaie.
Se va coace in tava de cozonac sau tava speciala de chec tapetata cu hartie speciala . Se introduce tava in cuptor la foc mare timp de 10 minute, apoi se va reduce temperatura la moderat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec delicios" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Chec delicios

Chec delicios

Se pune la fiert zaharul cu cele 10 linguri de apa, intre timp se bat albusurile spuma cu un varf

30 voturi    9 comentarii
40 min
Prajituri
Chec delicios glazurat

Chec delicios glazurat

Spumati margarina cu zaharul, adaugati ouale pe rand, amastecati praful de copt cu faina si o adaugati

9 voturi    15 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010

    Delicios.

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 8-10 oua
  • 1 lamaie
  • 100-150 ml ulei
  • 600 g zahar
  • faina acelas volum cat zahar
  • arome

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Delicios.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi cu branza dulce si potisa Gogosi cu branza dulce si potisa

Se pune branza dulce intr-un vas; peste ea se adauga laptele dulce, potisa in amestec cu faina, sare, esenta, oul si se omogenizeaza

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Ciambelle- Gogosi italiene Ciambelle- Gogosi italiene

Pentru reusita acestor gogosi italiene, este foarte important sa se respecte modul de pregatire al aluatului si al felului de framantare. In

1 vot    0 comentarii
2h 45 min
Dulciuri diverse
Empanadillas cu nuci si miere