Se bat albusurile spuma cu zaharul , se adauga rand pe rand galbenusurile si se bate in continuare. Se adauga uleiul putin cate putin, zeama de lamaie, coaja rasa de la lamaie, celelate mirodenii si faina in ploaie.
Se va coace in tava de cozonac sau tava speciala de chec tapetata cu hartie speciala . Se introduce tava in cuptor la foc mare timp de 10 minute, apoi se va reduce temperatura la moderat.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii