autor:

lucica mihaila

» » Aluaturi si Foietaje

Chec delicios glazurat

Autor: lucica mihaila (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lucica mihaila (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Ingrediente
pentru doua checuri:, 6 oua, 1 pachet margarina/sau 250g.unt, 1 cana si jumatate zahar, 3 cani faina cernuta, 1 praf de copt ruf, un praf de sare, 1 fiola ruf de vanilie,una de lamaie si una de rom, 1 plic de glazura decor de cacao de la dr.oetker

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

9 voturi

Mod de preparare

Spumati margarina cu zaharul, adaugati ouale pe rand, amastecati praful de copt cu faina si o adaugati cernuta, puneti aromele. Ungeti vasul in care doriti sa faceti checul cu unt sau margarina si puneti aluatul. Il dati la cuptor pentru 40 min. la 180gr. Scoateti usor din forma, puneti pe platou, pregatiti glazura cum scrie pe plic si glazurati checul. Sta foarte bine la temperatura camerei, nu trebuie sa-l pastrati in frigider.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec delicios glazurat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Pancakes cu miere și mac

Pancakes cu miere și mac

Separam ouale; mixam spuma albusurile. Galbenusurile le mixam cu un praf de sare, dupa care adaugam

7 voturi    4 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Un aluat, mai multe variante

Un aluat, mai multe variante

Se amestecă făina cu drojdia şi se lasă 15 minute.Se pune sarea şi 1 linguriţă de zahăr în

4 voturi    2 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 15 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ellysa (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2015

    Ce fel de forma ati folosit ca sa fie cu forma din imagine ? Va rog mult sa-mi raspundeti , vreau si eu sa fac

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 13 iunie 2010

    Foarte fin si elegant!***** Am primit un plic de glazura Dr. Oekter de la Carrefour bonus si mi-a iesit mai multa decat cele care le-am adus din Romania; a imbracat checul complet.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 mai 2010

    E adevarat ca un chec este intotdeuna un desert apreciat de copii, inteleg, dar aici pe gustos, gasesti o sumedenie de retete de chec. Incearca sa intri pe acest link: http://www.gustos.ro/retete-culinare si scri chec in dreptul cuvantului ,,cauta,, apoi apesi pe cauta, iti deschide o pagina cu muuuuulte retete, dar poate sti, scuze de interventie.

    • Fara foto

      Monica18 , 02 mai 2010

      arata foarte bine,felicitari!!!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

      Foarte usor de facut si foarte gustos checul tau, am salvat reteta.

    • Fara foto

      Estera Flori (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

      arata super,felicitari.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

      Arata super!si ce bun!Felicitari!

    • lucica mihaila

      lucica mihaila (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

      Va multumesc pentru aprecieri fetelor! Este o reteta foarte usor de realizat si in casa la mine se cere foarte des. Numai cine nu are copiii si nepoti nu ar intelege. Motiv pentru care fac tot felul de checuri. Dupa acest chec am facut un altul, dar cu alta infatisare cu toate ca e aceiasi reteta. Am adaugat numai o lingurita de cacao si nu l-am glazurat. Asta e tot. Sunt in cautare de alte retete de chec de la voi! pentru ca se cere!!!:)

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

      Foarte reusit, dar eu nu am forma pt guguluf.

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

      Delicios!Felicitari!

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

      Îmi place reteta asta!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

      Simplu,rapid si tare delicios...

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

      Foarte frumos arata.

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

      Simplu,dar bun.........

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

      Minunat! Arata foarte bine si sigur este foarte bun!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

9 voturi

Ingrediente

  • pentru doua checuri:
  • 6 oua
  • 1 pachet margarina/sau 250g.unt
  • 1 cana si jumatate zahar
  • 3 cani faina cernuta
  • 1 praf de copt ruf
  • un praf de sare
  • 1 fiola ruf de vanilie,una de lamaie si una de rom
  • 1 plic de glazura decor de cacao de la dr.oetker

Raporteaza reteta

Retete
de lucica mihaila
Dulceata de soc

Dulceata de soc

Se pune la foc apa cu zaharul. Spalam bobitele de soc si le punem la scurs intr-o strecuratoare.

14 voturi    17 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Rulada cu crema diplomat de cacao

Rulada cu crema diplomat de cacao

Rulada: Se bat albusurile spuma cu un praf de sare, se adauga zaharul in ploaie,se pun galbenusurile,

10 voturi    8 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Papricas cu piept de pui

Papricas cu piept de pui

In uleiul incins se caleste carnea taiata cubulete. Se pune o lingurita de boia dulce si un varf

11 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Ellysa (Chef de cuisine)

Ce fel de forma ati folosit ca sa fie cu forma din imagine ? Va rog mult sa-mi raspundeti , vreau si eu sa fac

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Covrigi cu mac