Preîncălzeşte cuptorul la 180°C (termostat 6).
Tapetează o formă de chec cu hârtie de copt.
Încălzeşte laptele puţin, adaugă fulgii şi lasă-i să se umfle.
Amestecă restul ingredientelor, la urmă pune stafidele, nucile măcinate, mărul ras si fulgii umflaţi.
Varsă în forma de chec şi pune la copt.
Coace mai întâi 20 min la180°C (termostat 6) apoiu redu la 150°C (termostat 5) încă 25 de minute.
Scoate, lasa 5 min. In formă, apoi scoate checul.
Alege un măr acrişor, poţi înlocui iaurtul cu brănză de vaci.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii