Ingrediente
6 albusuri, 1 cana faina, 1 cana zahar, 1 plic praf de copt, 2 plicuri zahar vanilat, 1 fiola esenta de vanilie, 1 borcan cu dulceata de mure(sau orice alta dulceata doriti)de 400 g, un strop de sare, ulei pentru uns forma, faina pentru tapetat forma, zahar pudra pentru decor
Dificultate: Redusa | Timp: 50 min
4 voturi
Mod de preparare
Incorporam faina pe care am amestecat-o cu praful de copt.Amestecam bine.
Ungem o forma(eu am folosit una rotunda) cu ulei si o tapetam cu faina si turnam compozitia de mai sus in ea.
Turnam si dulceata si amestecam .
Preincalzim cuptorul.
Dam la copt la 180 grade iar cand checul este facut(facem testul scobitorii) scoatem tava din cuptor si lasam checul sa se raceasca in ea apoi il scoatem din tava ,il pudram cu zahar pudra ,il taiem si................pofta buna!