Batem albusurile cu un strop de sare si apoi adaugam treptat zaharul si aromele(esenta de vanilie si zaharul vanilat).
Incorporam faina pe care am amestecat-o cu praful de copt.Amestecam bine.
Ungem o forma(eu am folosit una rotunda) cu ulei si o tapetam cu faina si turnam compozitia de mai sus in ea.
Turnam si dulceata si amestecam .
Preincalzim cuptorul.
Dam la copt la 180 grade iar cand checul este facut(facem testul scobitorii) scoatem tava din cuptor si lasam checul sa se raceasca in ea apoi il scoatem din tava ,il pudram cu zahar pudra ,il taiem si................pofta buna!
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii