autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

chec economic

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2008

Ingrediente
50 g untura, 200 g faina, 1 ou, 100 g zahar, 5 linguri lapte, zahar vanilat, coaja rasa de lamaie, un pumn de nuci curatate sau smochine, 2 linguri boabe de dulceata praf de copt, pesmet

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

se freaca bine untura cu zaharulsi cu oul circa 20 minute.Se adauga laptele, zaharul vanilat, coaja de lamaie, faina si praful de copt.Se amesteca bine toate ingredientele , se adauga smochinele,nucile taiate marunt, apoi boabele din dulceata.
Se unge forma de chec cu ulei , se tapiteaza cu faina, compozitia se torna si se coace la cuptor cca 40 minute , la foc potrivit.
Daca ti-a placut reteta noastra "chec economic" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Chec rapid si economic

Chec rapid si economic

Separam ouale, albusurile le batem bine cu un praf de sare, adaugam si galbenusurile unul cate unul,

7 voturi    0 comentarii
50 min
Prajituri
Chec economic

Chec economic

Se topeste zaharul in apa pe foc si dupa ce devine limpede siropul (adica nu se mai vede zaharul

13 voturi    4 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 50 g untura
  • 200 g faina
  • 1 ou
  • 100 g zahar
  • 5 linguri lapte
  • zahar vanilat
  • coaja rasa de lamaie
  • un pumn de nuci curatate sau smochine
  • 2 linguri boabe de dulceata praf de copt
  • pesmet

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. Se adauga albusurile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Gem caise