autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Chec economic

Autor: Florica (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 19 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Florica (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 19 martie 2009

Ingrediente
3 oua, 1 cana de zahar, 1 cana de lapte, 1 pahar de ulei, un praf de copt (nestins), esente (orice aveti prin casa), cacao si stafide sau rahat, faina.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca ouale cu zaharul pana se omogenizeaza, apoi se adauga uleiul, laptele, esentele si faina. Faina se pune cat sa fie ca o smantana mai groasa. Se imparte compozitia la jumatate si se pune in doua tavi de chec, in compozitia ramasa se adauga cacao, se amesteca bine, se toarna in tavi peste cealalta compozitie, apoi se pun stafidele sau rahatul, sau amandoua daca doriti,se lasa mai la suprafata, fiindca oricum creste compozitia si le cuprinde. Se coace la foc potrivit 3 sferturi de ora. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec economic" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Chec economic

Chec economic

Se topeste zaharul in apa pe foc si dupa ce devine limpede siropul (adica nu se mai vede zaharul

13 voturi    4 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Chec economic cu mere

Chec economic cu mere

Intr-un bol amestecam uleiul, oul, zaharul, otetul si apa calduta, apoi adaugam treptat faina amestecata

2 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    mioara , 20 martie 2009

    Asta nu e economic...E SCUMP.....e crizaaaa!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 3 oua
  • 1 cana de zahar
  • 1 cana de lapte
  • 1 pahar de ulei
  • un praf de copt (nestins)
  • esente (orice aveti prin casa)
  • cacao si stafide sau rahat
  • faina.

Raporteaza reteta

Fara foto

mioara

Asta nu e economic...E SCUMP.....e crizaaaa!

Adauga reteta
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Paine cu orez Paine cu orez

Fierbeți orezul si lăsați sa se răcească, il puneți in strecurătoare si lăsați sa se scurgă, apoi puneți in blender si il

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Saratele cu cascaval