Untul lasat la temperatura camerei se freaca pana devine crema.
Ouale intregi se bat bine, se adauga cele 250 gr de zahar pudra treptat,lingura cu lingura.
Se toarna compozitia peste unt,amestecandu-se bine.Se adauga faina in ploaie, se amesteca usor,sa nu se faca cocoloase.
Se adauga nuca prajita si taiata fin,praful de copt stins in zeama de lamaie,stafidele inmuiate in rom,coaja de portocala si rahatul tocat marunt.
Se toarna compozitia in tava unsa si tapetata cu faina,se da la cuptor circa 50 de minute.
Se pudreaza cu zahar pudra vanilat .
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii