Albusurile se bat spuma tare ;se adauga zaharul cite putin.
Galbenusurile se freaca cu ulei
Se amesteca usor cele doua compozitii
Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga la compozitia de mai sus.
Se toarna in tava unca si tapetata (se pastreaza putin din compozitie si se amesteca cu cacao);deasupra se toarna compozitia cu cacao
Se da la foc moderat in cuptorul incalzit in prealabil

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii