Separam albusurile de galbenusuri.
Separam albusurile de galbenusuri.
Adaugam in albusuri un praf de sare si incepem sa mixam circa 2 min.
Adaugam, lingura cu lingura, zaharul si mixam pana obtinem o bezea ferma.
Adaugam si zaharul vanilat.
Separat amestecam galbenusurile cu uleiul si esenta de migdale.
Adaugam in bezea si amestecam.
Amestecam faina cu praful de copt si cernem dupa care incorporam in amestecul de mai sus.
Impartim compozitia in doua parti.
Intr-una din parti incorporam cacao.
Intr-o forma (eu am folosit una de silicon), punem in mijlocul acesteia o lingura din compozitia alba, peste care adaugam o lingura din compozitia cu cacao.
Alternam....o lingura din compozitia alba, o lingura din compozitia cu cacao, pana terminam ambele compozitii.
Preincalzim cuptorul.
Coacem la 180 grade C, timp de aproximativ 40 min. Ca sa fim siguri ca checul este bine facut, facem testul scobitorii.
Scoatem forma din cuptor, lasam sa se racoreasca si apoi scoatem checul din tava.
Lasam sa se raceasca si apoi feliem.
Checul este un desert pe care nu cred ca exista gospodina pe care sa nu.l confectioneaza indiferent de zona geografica.
Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.
Zmeurata de casaReteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.
Paste cu vinete
Comentarii
Adaugă comentariu