autor:

Fara foto

» » , Aluaturi si Foietaje, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chec moale cu legume

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 6 persoane): 2 dovlecei, , 2 morcovi, , 1 ardei rosu, , 150 g fasole verde, , 4 oua, , 100 g branza topita, , 150 g faina + inca 2 linguri, , 50 ml lapte, , 50 ml smantana, , 1 pachetel de drojdie, , 120 g unt + inca 20 g, , 1 varf de cutit de nucsoara rasa, , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

5 voturi

Mod de preparare

Curatati morcovii si spalati-i impreuna cu celelalte legume. Curatati ardeiul de seminte si de membrane. Taiati toate legumele in cubulete si puneti-le sa fiarba in apa care clocoteste, 10 minute fasolea verde si morcovii, 5 minute dovleceii si ardeiul. Strecurati-le si lasati-le sa se raceasca. - Intre timp, incalziti laptele si smantana si puneti in ele branza sa se topeasca, amestecand intruna. - Tavaliti legumele fierte prin faina. - Incalziti cuptorul. - Preparati aluatul. Separati albusurile de galbenusuri. Amestecati untul putin incalzit cu galbenusurile, puse unul cate unul, amestecand mereu cu telul, pana ce obtineti o masa spumoasa. - Adaugati progresiv faina, drojdia si crema de lapte - smantana cu branza. Lucrati aluatul pana ce devine omogen. Sarati, piperati, adaugati praful de nucsoara. - Amestecati legumele date prin faina cu aluatul, apoi adaugati albusurile batute spuma. - Ungeti o forma de chec cu unt. Turnati compozitia si bagati-o la cuptor o ora. Scoateti-o din forma si lasati-o sa se raceasca. Se serveste taiata in bucati, asortata cu orice fel de salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec moale cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
MANCARICA DE ARDEI COPTI CU SUC DE ROSII

MANCARICA DE ARDEI COPTI CU SUC DE ROSII

Ardeii se coc(eu ii coc in cuptor),se decojesc(pentru a se decoji usor se pun intr-o cratita cu capa

8 voturi    12 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de vitel cu piure de cartofi

Tocanita de vitel cu piure de cartofi

Tocanita se face astfel: -se curata legumele,se spala,apoi se pune intr-o cratita putin ulei se

16 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Mixer compact cu bol

- 15 %
499.99 lei
424.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 15 %
179.99 lei
152.99 lei

Perie cu aer cald 600W

- 25 %
279.99 lei
209.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 20 august 2010

    merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

5 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 6 persoane): 2 dovlecei
  • 2 morcovi
  • 1 ardei rosu
  • 150 g fasole verde
  • 4 oua
  • 100 g branza topita
  • 150 g faina + inca 2 linguri
  • 50 ml lapte
  • 50 ml smantana
  • 1 pachetel de drojdie
  • 120 g unt + inca 20 g
  • 1 varf de cutit de nucsoara rasa
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorbă de miel reţetă ardelenească Ciorbă de miel reţetă ardelenească

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

3 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Dovlecei umpluti cu ciuperci si orez Dovlecei umpluti cu ciuperci si orez

Dovleceii se spala bine, se sterg si apoi se taie pe lung in cate 2 jumatati, indepartand capetele. Fiecare jumatate se scobeste cu

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Tocanita de legume cu carne de miel