autor:

» » , Aluaturi si Foietaje, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chec moale cu legume

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 6 persoane): 2 dovlecei, , 2 morcovi, , 1 ardei rosu, , 150 g fasole verde, , 4 oua, , 100 g branza topita, , 150 g faina + inca 2 linguri, , 50 ml lapte, , 50 ml smantana, , 1 pachetel de drojdie, , 120 g unt + inca 20 g, , 1 varf de cutit de nucsoara rasa, , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

5 voturi

Mod de preparare

Curatati morcovii si spalati-i impreuna cu celelalte legume. Curatati ardeiul de seminte si de membrane. Taiati toate legumele in cubulete si puneti-le sa fiarba in apa care clocoteste, 10 minute fasolea verde si morcovii, 5 minute dovleceii si ardeiul. Strecurati-le si lasati-le sa se raceasca. - Intre timp, incalziti laptele si smantana si puneti in ele branza sa se topeasca, amestecand intruna. - Tavaliti legumele fierte prin faina. - Incalziti cuptorul. - Preparati aluatul. Separati albusurile de galbenusuri. Amestecati untul putin incalzit cu galbenusurile, puse unul cate unul, amestecand mereu cu telul, pana ce obtineti o masa spumoasa. - Adaugati progresiv faina, drojdia si crema de lapte - smantana cu branza. Lucrati aluatul pana ce devine omogen. Sarati, piperati, adaugati praful de nucsoara. - Amestecati legumele date prin faina cu aluatul, apoi adaugati albusurile batute spuma. - Ungeti o forma de chec cu unt. Turnati compozitia si bagati-o la cuptor o ora. Scoateti-o din forma si lasati-o sa se raceasca. Se serveste taiata in bucati, asortata cu orice fel de salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec moale cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofiori mici in sos de branza

Cartofiori mici in sos de branza

Cartofii se fierb in apa cu sare cateva minute - cei congelati trebuie numai clatiti in apa fierbinte. Se

8 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta cu legumele toamnei

Tarta cu legumele toamnei

Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm. Pentru inceput pregatim

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 20 august 2010

    merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

5 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 6 persoane): 2 dovlecei
  • 2 morcovi
  • 1 ardei rosu
  • 150 g fasole verde
  • 4 oua
  • 100 g branza topita
  • 150 g faina + inca 2 linguri
  • 50 ml lapte
  • 50 ml smantana
  • 1 pachetel de drojdie
  • 120 g unt + inca 20 g
  • 1 varf de cutit de nucsoara rasa
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ghiveci cu legume si orez Ghiveci cu legume si orez

Taiem dovlecelul cartoful si vanata cubulete, ardeii patratele, ciupercile felii, morcovii rondele iar ceapa julienne. Intr-o oala mare

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb. Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb.

Dupa ce se spala bine carnea de pui, se va cali în uleiul de masline pâna îsi schimba culoarea, apoi se adauga ceapa

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
ARDEI UMPLUTI CU OREZ