Se amesteca faina cernuta in prealabil cu praful de copt.Incorporam rand pe rand ouale,apoi putin cate putin uleiul si vinul.Taiem cubulete sunca ,ardeiul gras il curatam si il taiem si pe el cubulete.Radem jumatate din cantitatea de cascaval.Toate aceste ingrediente se adauga pe rand in compozitia de mai sus.Amestecam bine pentru o buna omogenizare.
Ungem cu unt o forma(eu am folosit una de chec) ,o tapetam cu faina si turnam compozitia de mai sus.
Radem cascavalul ce a ramas .Batem bine un ou si adaugam cascavalul ras.Amestecam si apoi turnam deasupra compozitiei.Dam la cuptor pentru circa 45-50 min.
Scoatem din cuptor si lasam sa se raceasca.
Scoatem checul pe un platou si apoi taiem felii potrivite.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii