Se pun pe foc cana de lapte, pachetul de margarina, cele 4linguri de cacao, coaja rasa de lamaie, zaharul vanilat si jumatatea de kilogram de zahar. Dupa ce s-a topit totul se da la racit. Se amesteca apoi galbenusurile de la cele 4 oua cate unul, praful de copt si cele 4 albusuri batute spuma, la sfarsit se adauga treptat faina. Compozitia este pentru 2 tavi de chec. Inainte de a se amesteca ouale, se opresc 9 linguri din compozitia racita pentru glazura. Se lasa in cuptor 50 min fara a se deschide cuptorul. POFTA BUNA!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii