autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Chec pufos

Autor: Doina Iliescu (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Doina Iliescu (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 08 mai 2008

Ingrediente
5 oua, o cana cu zahar, o cana si jumatate de faina, sase linguri de apa, lingura de supa din cele mai vechi care sunt mai mari, 6 linguri ulei, un virf de lingurita praf de copt, arome dupa gust, un praf de sare., ,

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

6 voturi

Mod de preparare

Se pune zaharul cu apa la fiert pentru a face un sirop, in acest timp batem albusurile spuma, adaugam treptat siropul mixind continuu, apoi adaugam gabenusurile unul cite unul, uleiul, faina in care am amestecat praful de copt, la sfirsit adaugam aromele. Se tapeteaza forme mici de chec, cu hartie de copt sau unt si faina, se toarna compozitia din care dupa gust se pot opri doua trei linguri in care amesteca putina cacao si cu o lingura punem deasupra. Se da la cuptor incalzit si se coace 30-35 min.
POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec pufos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Chec pufos cu oreo

Chec pufos cu oreo

Incingeti cuptorul electric la 175-180 grade , cu ventilatie 150 grade , gaz treapta 2 Intr-o punga

2 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Prajituri
Chec pufos cu nuca

Chec pufos cu nuca

Separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile cu sarea circa 5 min dupa care adaugam,in ploaie,

41 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

6 voturi

Ingrediente

  • 5 oua
  • o cana cu zahar
  • o cana si jumatate de faina
  • sase linguri de apa
  • lingura de supa din cele mai vechi care sunt mai mari
  • 6 linguri ulei
  • un virf de lingurita praf de copt
  • arome dupa gust
  • un praf de sare.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Cheesecake cu ciocolata