Albusurile se bat spuma cu zaharul, se adauga: galbenusurile, faina, uleiul si praful de copt.
Se unga tava cu ulei. Se imparte cantitatea in 3 parti:
- se toarna o parte in tava;
- partea a doua se combina cu cacao;
- se toarna a III-a parte.
Se baga in cumptorul incalzit in prealabil la foc potrivit.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii