Galbenusurile se freaca cu zaharul si un praf de sare, se adauga uleiul, praful de copt si faina. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, se adauga la compoziia cu faina.Se toarna in tavi de chec(doua tavi mici). Se lasa cateva linguri de compozitie la care se adauga cacao. Compozitia cu, cacao se toarna pe mijlocul checului pentru aspect. Se da la copt in cuptorul incins. Se verifica cu o scobitoare. Se lasa cateva minute in tava, dupa care se scoate pe un gratar si se pudreaza.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii