Se separa galbenusurile de albusuri. Se freaca galbenusurile cu uleiul ca la maioneza. Separat se bat albusurile cu zaharul si se adauga apoi peste galbenusuri. Se toarna faina amestecand bine, se adauga mirodeniile si praful de copt.
Intr-o tava se pune hartie pergament si se toarna continutul de mai sus pastrand o lingura din compozitie care se amesteca cu cacao si se toarna de-a lungul in tava.
Se coace la foc potrivit circa 40 min.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii