Se separa galbenusurile de albusuri. Se freaca galbenusurile cu uleiul ca la maioneza. Separat se bat albusurile cu zaharul si se adauga apoi peste galbenusuri. Se toarna faina amestecand bine, se adauga mirodeniile si praful de copt.
Intr-o tava se pune hartie pergament si se toarna continutul de mai sus pastrand o lingura din compozitie care se amesteca cu cacao si se toarna de-a lungul in tava.
Se coace la foc potrivit circa 40 min.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii