Intr-un bol punem ciocolatile taiate bucati, adaugam margarina taiata bucati.
Intr-un bol punem ciocolatile taiate bucati, adaugam margarina taiata bucati-si punem bolul pe o cratita cu apa fierbinte, amestecam bine pana se formeaza o crema pe care o amestecam bine sa nu fie cocoloase sau ciocolata nedizolvata.
O luam de pe cratita si adaugam 4 pahare de orez expandat, amestecand bine pana compozitia devine omogena, adaugam fructele si nucile si stafidele, adaugam putin coniac sau rom dupa dorinta-eu prefer coniac, merge mai bine cu fructele-eu il pun pe stafide pana se face crema.
Amestecam bine compozitia si o asezam in doua tavite de chec si lasam cateva ore la rece. Se pot orna cu putin fulgi de cocos.
Usor de pregatit foarte gustos si vegan.
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii