Intr-un bol punem ciocolatile taiate bucati, adaugam margarina taiata bucati.
Intr-un bol punem ciocolatile taiate bucati, adaugam margarina taiata bucati-si punem bolul pe o cratita cu apa fierbinte, amestecam bine pana se formeaza o crema pe care o amestecam bine sa nu fie cocoloase sau ciocolata nedizolvata.
O luam de pe cratita si adaugam 4 pahare de orez expandat, amestecand bine pana compozitia devine omogena, adaugam fructele si nucile si stafidele, adaugam putin coniac sau rom dupa dorinta-eu prefer coniac, merge mai bine cu fructele-eu il pun pe stafide pana se face crema.
Amestecam bine compozitia si o asezam in doua tavite de chec si lasam cateva ore la rece. Se pot orna cu putin fulgi de cocos.
Usor de pregatit foarte gustos si vegan.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii