autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Chec rapid si pufos

Autor: alexandra marin (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 ianuarie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alexandra marin (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 ianuarie 2009

Ingrediente
5 oua, 10 linguri zahar, 10 linguri ulei, 10 linguri faina, un praf de copt, un varf de sare, 3 pliculete zahar vanilat, 1 esenta rom, 2 linguri cacao

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

12 voturi

Mod de preparare

Ouale se bat bine cu mixerul pana devin spuma, se adauga zaharul si se continua amestecarea cu mixerul. Se adauga si uleiul, zaharul vanilat si esenta de rom, se bat toate bine, dupa care adaugam faina amestecata cu praful de copt. Adaugam si varful de sare si batem bine pana ce iese ca o crema nu foarte groasa. Jumatate din compozitie o turnam in forma tapetata cu hartie de copt si cealalta jumatate se amesteca cu cacaua, dupa care se toarna peste compozitia din forma. Putem presara deasupra nuci sau stafide, lasam la cuptor circa 15-20 de minute, depinde de cuptor, dupa care scoatem checul si il presaram cu zahar pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec rapid si pufos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Briose cu nutella si mure

Briose cu nutella si mure

Se amesteca bine ouale cu glucoza, se adauga uleiul si iaurtul. Separat se amesteca faina, cu bicarbonatul

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Dulceata de visine

Dulceata de visine

Dulceata de visine este perfecta la clatite, alaturi de o inghetata sau doar ca sa inveselim un chec,

1 vot    0 comentarii
2h 20 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

12 voturi

Ingrediente

  • 5 oua
  • 10 linguri zahar
  • 10 linguri ulei
  • 10 linguri faina
  • un praf de copt
  • un varf de sare
  • 3 pliculete zahar vanilat
  • 1 esenta rom
  • 2 linguri cacao

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi coapte umplute cu dulceata Gogosi coapte umplute cu dulceata

In oala mixerului cu suportul ptr. framantat adaugam fainile, drojdia zaharul, uleiul si incepem sa lucram; treptat adaugam ouale, apa

9 voturi    9 comentarii
2h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Baigli-cozonac cu nuca