Ouale se bat bine cu mixerul pana devin spuma, se adauga zaharul si se continua amestecarea cu mixerul. Se adauga si uleiul, zaharul vanilat si esenta de rom, se bat toate bine, dupa care adaugam faina amestecata cu praful de copt. Adaugam si varful de sare si batem bine pana ce iese ca o crema nu foarte groasa. Jumatate din compozitie o turnam in forma tapetata cu hartie de copt si cealalta jumatate se amesteca cu cacaua, dupa care se toarna peste compozitia din forma. Putem presara deasupra nuci sau stafide, lasam la cuptor circa 15-20 de minute, depinde de cuptor, dupa care scoatem checul si il presaram cu zahar pudra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii