Se opareste faina de biscuiti cu laptele fierbinte.
Separat se freaca untul cu zaharul, iar compozitia rezultata se amestaca cu faina de biscuiti inmuiata.
Se imparte compozitia rezultata in doua parti egale: prima jumatate se amesteca cu zema de lamiie si cu coaja rasa de la acesta; cealalta jumatate se amesteca cu cacao.
Se pune intr-o tava o coala de hartie pergament / folie alimente, se toarna prima compozitie dupa care se niveleaza. Deasupra se rastoarna si cealalta compozitie si se ruleaza.
Se pune la frigider.
Cand este rece si suficient de tare se taie in felii ce pot fi ornate facultativ cu frisca si capsuni.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii