Chec rotund cu cacao

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Chec rotund cu cacao

Ingrediente

  • 60 gr de unt
  • 1pahar dezahar
  • 1ou
  • 2pahare de faina alba cu praf de copt in ea
  • sau 2 lingurite praf de copt
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 1/2 lingurita de sare
  • 1/3 pahar de cacao
  • 1lingurita scortisoara macinata
  • putina nucsoara macinata
  • 1pahar de iaurt sau brinza moale de uns
  • 1 lingurita de esenta de vanilie
  • 1pahar de nuci taiate marunt
  • zahar pudra

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade si se unge o tava de guguluf cu putin ulei.Intr-un bol frecam bine untul cu zaharul pina untul devine spumos se adauga oul si se bate in continuare.Separat se amesteca faina cu toate componentele uscate si se adauga la untul spumos treptat in combinatie cu iaurtul sau brinza moale.Se amesteca bine si se adauga nucile taiate.Se toarna in tava si se da la copt aproape o ora sau pina cind scobitoarea iese uscata.Se scoate din cuptor si se lasa putin sa se raceasca si se presara cu zahar pudra sau cu ciocolata alba topita.

Este o prajitura usoara si foarte gustoasa combinatia de scortisoara cu cacao si vanilie si nucsoara ii da un gust aparte.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Gogosari in sos de mustar

Gogosari in sos de mustar

Reteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.

Gogosari in sos de mustar
Papricas cu pui de tara si galuste

Papricas cu pui de tara si galuste

Papricas cu pui de tara si galuste
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise