autor:

kok miori

» » Dulciuri diverse

Chec rotund cu cacao

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 12 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 12 februarie 2011

Ingrediente
60 gr de unt, 1pahar dezahar, 1ou, 2pahare de faina alba cu praf de copt in ea, sau 2 lingurite praf de copt, 1 lingurita bicarbonat, 1/2 lingurita de sare, 1/3 pahar de cacao, 1lingurita scortisoara macinata, putina nucsoara macinata, 1pahar de iaurt sau brinza moale de uns, 1 lingurita de esenta de vanilie, 1pahar de nuci taiate marunt, zahar pudra

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade si se unge o tava de guguluf cu putin ulei.Intr-un bol frecam bine untul cu zaharul pina untul devine spumos se adauga oul si se bate in continuare.Separat se amesteca faina cu toate componentele uscate si se adauga la untul spumos treptat in combinatie cu iaurtul sau brinza moale.Se amesteca bine si se adauga nucile taiate.Se toarna in tava si se da la copt aproape o ora sau pina cind scobitoarea iese uscata.Se scoate din cuptor si se lasa putin sa se raceasca si se presara cu zahar pudra sau cu ciocolata alba topita.
Este o prajitura usoara si foarte gustoasa combinatia de scortisoara cu cacao si vanilie si nucsoara ii da un gust aparte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec rotund cu cacao" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Cataief ”pasarele”-Cataief assafir-specific Ramadanului

Cataief ”pasarele”-Cataief assafir-specific Ramadanului

Cataief Se dizolva drojdia si zaharul in 4 linguri de apa calduta.Faina se pune intr-un bol cu sarea

19 voturi    12 comentarii
2h 15 min
Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Mod de preparare Intr-un bol amestecam cu un tel branza cu zaharul,zaharul vanilat, grisul,sarea,

148 voturi    2 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Multistyler 10

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 60 gr de unt
  • 1pahar dezahar
  • 1ou
  • 2pahare de faina alba cu praf de copt in ea
  • sau 2 lingurite praf de copt
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 1/2 lingurita de sare
  • 1/3 pahar de cacao
  • 1lingurita scortisoara macinata
  • putina nucsoara macinata
  • 1pahar de iaurt sau brinza moale de uns
  • 1 lingurita de esenta de vanilie
  • 1pahar de nuci taiate marunt
  • zahar pudra

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

10 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Cheesecake la pahar