autor:

Sidy

» » , , , Aperitive, Aperitive, Aperitive, Aperitive

Chec sarat ca la bunica

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 octombrie 2009

Ingrediente
200 g sunca afumata, 150 g cascaval, 4 oua, 300 g faina, 1 gogosar, frunze patrunjel, 1 praf copt, 6 linguri ulei, 6 linguri apa, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h

21 voturi

Mod de preparare

Sunca se taie felii si se rumeneste putin.
Faina se amesteca impreuna cu praful de copt.Se adauga ouale, sare, piper, ulei, apa, sunca , cascavalul( poate fi orice fel de branza sarata) feliutele de gogosar si patrunjelul verde.
Intr-o forma de chec se pune hartie de copt unsa cu putin unt si se rastoarna compozitia care se da la cuptorul dinainte incalzit.
Se lasa sa se coaca pina face o crusta frumoasa maronie, deasupra. Se poate verifica daca este copt cu scobitoarea...
Pofta mare !!!

PS. Reteta am primit-o de la Barbonelli caruia ii multumesc tare mult !
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec sarat ca la bunica" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Omleta cu branza de oaie,ardei gras si sunca

Omleta cu branza de oaie,ardei gras si sunca

Dam pe razatoare o bucata de branza(circa 200 gr),taiem 2 felii de sunca in cubulete,taiem si ardeiul

13 voturi    9 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
Cosulete umplute

Cosulete umplute

Batem cele 3 oua cu un praf de sare si piper dupa gust. Adaugam cele 2 linguri de lapte. Adaugam

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 iulie 2012

    Un aperitiv excelent...

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

    Este o bunatate !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

    Tare frumos, gustos!

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 07 mai 2010

      E foarte bun...are de toate...

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 05 aprilie 2010

      Pregatesc foarte des acest chec !

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

      O bunatate...

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 29 decembrie 2009

      O bunatate,mi-ai dat o idee buna acum de revelion.Felicitari.

    • Fara foto

      elena vlad , 18 noiembrie 2009

      Eu l-am incercat, dar am si imbunatatit un pic reteta, adaugand si cateva cuburi de parizer, salam si cateva bucati de piept de pui fiert, a iesit super delicios.

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 16 noiembrie 2009

      este foarte bun banuiesc,am sa incerc sa il prepar.felicitari.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 22 octombrie 2009

      Si eu fac o reteta asemanatoare si este tare bun............felicitari Sidy.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 18 octombrie 2009

      Bu, bun de tot. Felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

21 voturi

Ingrediente

  • 200 g sunca afumata
  • 150 g cascaval
  • 4 oua
  • 300 g faina
  • 1 gogosar
  • frunze patrunjel
  • 1 praf copt
  • 6 linguri ulei
  • 6 linguri apa
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

61 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

valentina ionita (Chef de cuisine)

Un aperitiv excelent...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Oua in cuib