Topiţi untul şi-l lăsaţi să se răcească.
Amestecaţi ouăle cu zahărul si coaja de lamâie, până ce amestecul se albeşte. Amestecaţi alternativ untul si faina în care s-a pus praful de copt. Puneţi într-o formă de chec unsă cu unt. Coaceţi mai întâi 7 min la 190°C (termostat 6-7) apoi 18 min la 160° (termostat 5-6).
Lăsaţi să se răcească.
Dacă-l doriţi marmorat, amestecaţi o parte cu puţină cacao si puneţi alternativ straturi.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii