Se bate spuma zaharul cu ouale. Se adauga smintina, praful de copt, zaharul vanilat si bicarbonatul dizolvat in putina zeama de lamiie. Se amesteca bine, apoi se pune untul si faina putin cite putin, amestecindu-se bine sa nu se formeze cocoloase. Se pune compozitia intr-o forma de chec unsa si presarata cu faina, avind grija ca forma sa fie suficient de mare, deoarece compozitia creste mult. Se coace la foc potrivit.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii