Se separa albusurile de galbenusuri, se bat galbenusurile cu 1/2 cana zahar pana se topeste zaharul. Se bat albusurile cu 1/2 cana zahar pana se fac spuma, se amesteca cele doua compozitii peste care se adauga romul,uleiul pana se omogenizeaza. Peste toate acestea se adauga faina si se amesteca usor si se adauga cacao. Se unge o tava cu putin un si se tapeteaza cu putina faina. Se toarna compozitia in tava, se adauga ciocolata si portocala.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii