autor:

banica v.

» » Dulciuri diverse

Chec surpriza

Autor: banica v. (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: banica v. (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 martie 2009

Ingrediente
-6 oua, -1 cana(250ml.)faina, -1 esenta rom, -4 linguri ulei, -1 cana(250ml.) zahar, -bucatele de ciocolata(50gr.), -portocala rasa, -3 linguri cacao

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Se separa albusurile de galbenusuri, se bat galbenusurile cu 1/2 cana zahar pana se topeste zaharul. Se bat albusurile cu 1/2 cana zahar pana se fac spuma, se amesteca cele doua compozitii peste care se adauga romul,uleiul pana se omogenizeaza. Peste toate acestea se adauga faina si se amesteca usor si se adauga cacao. Se unge o tava cu putin un si se tapeteaza cu putina faina. Se toarna compozitia in tava, se adauga ciocolata si portocala.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec surpriza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Papanasi fierti

Papanasi fierti

Preparare Se amesteca intr-un bol ingredientele pentru papanasi pana se omogenizeaza compozitia. Se

2 voturi    1 comentariu
25 min
Dulciuri diverse
Guguluf cu cacao si ciocolata

Guguluf cu cacao si ciocolata

Se freaca bine untul cu zaharul,vanilia si priza de sare,pana devine o crema spumoasa.Apoi se adauga

5 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 august 2009

    Cred ca este tare gustos...

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • -6 oua
  • -1 cana(250ml.)faina
  • -1 esenta rom
  • -4 linguri ulei
  • -1 cana(250ml.) zahar
  • -bucatele de ciocolata(50gr.)
  • -portocala rasa
  • -3 linguri cacao

Raporteaza reteta

valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Cred ca este tare gustos...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. Se adauga albusurile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Desert zebra