autor:

banica v.

» » Dulciuri diverse

Chec surpriza

Autor: banica v. (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: banica v. (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 martie 2009

Ingrediente
-6 oua, -1 cana(250ml.)faina, -1 esenta rom, -4 linguri ulei, -1 cana(250ml.) zahar, -bucatele de ciocolata(50gr.), -portocala rasa, -3 linguri cacao

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Se separa albusurile de galbenusuri, se bat galbenusurile cu 1/2 cana zahar pana se topeste zaharul. Se bat albusurile cu 1/2 cana zahar pana se fac spuma, se amesteca cele doua compozitii peste care se adauga romul,uleiul pana se omogenizeaza. Peste toate acestea se adauga faina si se amesteca usor si se adauga cacao. Se unge o tava cu putin un si se tapeteaza cu putina faina. Se toarna compozitia in tava, se adauga ciocolata si portocala.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec surpriza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Chec surpriza

Chec surpriza

Albușurile separate de gălbenuș, se bat energic într-un vas înalt cu un praf de sare

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti
Tort diplomat

Tort diplomat

1.albusurile se bat spuma 2.galbenusurile cu zaharul si laptele se pun la foc mic si se amesteca

0 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 august 2009

    Cred ca este tare gustos...

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • -6 oua
  • -1 cana(250ml.)faina
  • -1 esenta rom
  • -4 linguri ulei
  • -1 cana(250ml.) zahar
  • -bucatele de ciocolata(50gr.)
  • -portocala rasa
  • -3 linguri cacao

Raporteaza reteta

valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Cred ca este tare gustos...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Branzoici ca la mama acasa