Puneti la inmuiat gelatina in apa rece.
Intr-un castron bateti galbenusurile cu zaharul pana obtineti o crema spumoasa, apoi incorporati ricotta trecuta prin sita.
Treceti prin blender biscuitii pana se fac praf apoi uniti untul topit putin cate putin amestecand in continuare. Distribuiti amestecul intr-o tava rotunda cu pereti detasabili, presand bine si uniform amestecul, dupa care il puneti in congelator 30 minute.
Curatati si spalati capsunii, tineti cateva pt decor si restul il taiati bucatele.
Incalziti lichiorul si dizolvati in el gelatina, stoarsa bine de apa, lasati putin la racit apoi o incorporati in crema cu ricotta, apoi adaugati frisca batuta tare si capsunii taiati. Amestecati bine compozitia apoi o varsati peste baza de biscuiti.
Puneti in frigider min 2-3 ore.
Scoateti prajitura pe un platou si decorati cu capsunii ramasi si frunze de menta.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii