Cheesecake american

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Ingrediente
  • • 250gr mascarpone
  • • 850gr branza dulce,grasa
  • • 300gr biscuiti petit beurre
  • • 120gr unt topit
  • • 400gr smantana
  • • 200gr zahar
  • • 1lingura esenta de vanilie
  • • 6oua
  • • zahar pudra pt ornat

Mod de preparare

Topiti untul.Sfaramati biscuitii marunt si amestecati cu untul topit.Intr-o forma cu inel detasabil se rastoarna biscuitii framantati cu untul si se niveleaza bine si se da la frigider.Branza dulce se freaca cu branza mascarpone,se adauga esenta de vanilie si zaharul si se omogenizeaza bine.Se adauga ouale pe rand,amestecand bine dupa fiecare,apoi se adauga smantana.Se scoate tava de la frigider si se toarna compozitia peste biscuiti.

Se da la cuptor 75-80 minute in functie de cuptor,pana se rumeneste compozitia putin deasupra.

Se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca,se scoate inelul detasabil si se aseaza pe o farfurie si se lasa la rece vreo 4 ore.Se pudreaza cu zahar pudra si se poate servi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor