Se amesteca foaia de napolitana sfarimata cu scortisoara si untul si se preseaza bine intr-o forma rotunda.
Se amesteca gelatina cu siropul de la ananas si se lasa sa stea un minut ;se fierbe cam 5 minute la foc mic amestecind continu.
Se amesteca bine la mixer brinza cu zaharul, se adauga gelatina cite putin ; se da putin la frigider pina incepe sa se intareasca.
Se adauga ananasul si frisca batuta amestecind usor cu lingura .
Se toarna compozitia peste crusta si se da la frigider pentru mai multe ore (merge si peste noapte)
Se scoate din forma pe platou si se serveste.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii