autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Dulciuri diverse

Cheesecake cu ananas

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 aprilie 2009

Ingrediente
o ceasca cu foaie de napolitana sfarimata, 3 linguri unt sau margarina, 1/2 lingurita pudra de scortisoara, 1 plic gelatina, 1 cutie ananas (fructul taiat )si scurs siropul care se pastreaza, 1 cutie brinza -crema Philadelphia sau Mascarpone), 3/4 ceasca zahar, 1 ceasca frisca batuta

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

2 voturi

Mod de preparare

Se amesteca foaia de napolitana sfarimata cu scortisoara si untul si se preseaza bine intr-o forma rotunda.
Se amesteca gelatina cu siropul de la ananas si se lasa sa stea un minut ;se fierbe cam 5 minute la foc mic amestecind continu.
Se amesteca bine la mixer brinza cu zaharul, se adauga gelatina cite putin ; se da putin la frigider pina incepe sa se intareasca.
Se adauga ananasul si frisca batuta amestecind usor cu lingura .
Se toarna compozitia peste crusta si se da la frigider pentru mai multe ore (merge si peste noapte)
Se scoate din forma pe platou si se serveste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu ananas" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Cheesecake cu piure de ananas, perle de tapioca si dulceata de coacaze

Cheesecake cu piure de ananas, perle de tapioca si dulceata de coacaze

Biscuitii dati la robot, maruntiti, se framanta cu untul moale si miezul de nuca, apoi se intinde

0 voturi    0 comentarii
45 min
Prajituri
Gogoase

Gogoase

Se poate face un aluat cu robotul de bucatarie sau de mina. Intr-un vas punem drojdia cu zaharul

21 voturi    2 comentarii
2h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

    O reteta foarte buna pentru vara !!! Nu mai avem nevoie de cuptor !

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

2 voturi

Ingrediente

  • o ceasca cu foaie de napolitana sfarimata
  • 3 linguri unt sau margarina
  • 1/2 lingurita pudra de scortisoara
  • 1 plic gelatina
  • 1 cutie ananas (fructul taiat )si scurs siropul care se pastreaza
  • 1 cutie brinza -crema Philadelphia sau Mascarpone)
  • 3/4 ceasca zahar
  • 1 ceasca frisca batuta

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

O reteta foarte buna pentru vara !!! Nu mai avem nevoie de cuptor !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi coapte umplute cu dulceata Gogosi coapte umplute cu dulceata

In oala mixerului cu suportul ptr. framantat adaugam fainile, drojdia zaharul, uleiul si incepem sa lucram; treptat adaugam ouale, apa

9 voturi    9 comentarii
2h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Tartă cu ricotta, dietetică