Se amesteca foaia de napolitana sfarimata cu scortisoara si untul si se preseaza bine intr-o forma rotunda.
Se amesteca gelatina cu siropul de la ananas si se lasa sa stea un minut ;se fierbe cam 5 minute la foc mic amestecind continu.
Se amesteca bine la mixer brinza cu zaharul, se adauga gelatina cite putin ; se da putin la frigider pina incepe sa se intareasca.
Se adauga ananasul si frisca batuta amestecind usor cu lingura .
Se toarna compozitia peste crusta si se da la frigider pentru mai multe ore (merge si peste noapte)
Se scoate din forma pe platou si se serveste.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii