Cheesecake cu ciocolata

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa
Cheesecake cu ciocolata

Ingrediente

  • Pentru crusta
  • 250 g biscuiti digestivi
  • 100 g unt
  • Pentru umplutura
  • 1 kg branza Pilos
  • 200 g smantana
  • 175 g zahar
  • 50 g cacao
  • 3 oua
  • 100 g ciocolata sau 100 g Finetti
  • zmeura, pentru ornat

Mod de preparare

Preincalzim cuptorul.

Pentru crusta, macinam biscuitii si ii amestecam cu unt. Ii presam pe fundul formei de copt, apasam bine si dam la cuptor cam 10 minute. Scoatem si lasam sa se raceasca.

Preparam umplutura. Topim ciocolata pe bain marie, iar daca folosim Finetti o incalzim putin la microunde.

Amestecam intr-un bol branza, ouale, smantana si zaharul. Adaugam cacaoa cernuta si ciocolata topita sau Finetti. Amestecam bine si turnam compozitia peste crusta.

Dam tava la cuptor cam o ora sau pana cand mijlocul nu mai joaca.

Se lasa sa se raceasca si se serveste rece. Se orneaza cu zmeura.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise