autor:

Adina_Ciocalau

» » Dulciuri diverse

Cheesecake cu ciocolata

Autor: Adina_Ciocalau (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Statele Unite


    Reteta postata pe: 10 aprilie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adina_Ciocalau (Chef de cuisine)   
Specific:  

Statele Unite


Reteta postata pe: 10 aprilie 2015

Ingrediente
Pentru crusta, 250 g biscuiti digestivi, 100 g unt, Pentru umplutura, 1 kg branza Pilos, 200 g smantana, 175 g zahar, 50 g cacao, 3 oua, 100 g ciocolata sau 100 g Finetti, zmeura, pentru ornat

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

6 voturi

Mod de preparare

Preincalzim cuptorul.
Pentru crusta, macinam biscuitii si ii amestecam cu unt. Ii presam pe fundul formei de copt, apasam bine si dam la cuptor cam 10 minute. Scoatem si lasam sa se raceasca.
Preparam umplutura. Topim ciocolata pe bain marie, iar daca folosim Finetti o incalzim putin la microunde.
Amestecam intr-un bol branza, ouale, smantana si zaharul. Adaugam cacaoa cernuta si ciocolata topita sau Finetti. Amestecam bine si turnam compozitia peste crusta.
Dam tava la cuptor cam o ora sau pana cand mijlocul nu mai joaca.
Se lasa sa se raceasca si se serveste rece. Se orneaza cu zmeura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Cheesecake cu ciocolata si cafea

Cheesecake cu ciocolata si cafea

Pentru umplutura, punem toate ingredientele in blender si le mixam pana se formeaza o pasta omogena. Batem

38 voturi    26 comentarii
1h 20 min
Prajituri
Cheesecake cu ciocolata

Cheesecake cu ciocolata

De preferat branza fina si nu de vaci, ciocolata de buna calitate si sa folositi doar biscuiti digestivi.

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

6 voturi

Ingrediente

  • Pentru crusta
  • 250 g biscuiti digestivi
  • 100 g unt
  • Pentru umplutura
  • 1 kg branza Pilos
  • 200 g smantana
  • 175 g zahar
  • 50 g cacao
  • 3 oua
  • 100 g ciocolata sau 100 g Finetti
  • zmeura
  • pentru ornat

Raporteaza reteta

Retete
de Adina_Ciocalau
Friptura de miel

Friptura de miel

Mielul se taie in bucati. Usturoiul se curata si se piseaza. Lamaile se feliaza. Preparam baitul

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Retete de Pasti
Cozonac cu stafide

Cozonac cu stafide

Coaja de lamaie se lasa la inmuiat in lapte 5 minute. Se prepara maia din drojdia lichefiata,

3 voturi    0 comentarii
150h 10 min
Retete de Pasti
Rulada de Pasti

Rulada de Pasti

Se separa ouale si se bat spumă albuşurile cu sare, folosind mixerul electric la treapta medie

6 voturi    0 comentarii
40 min
Retete de Pasti
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Ciocolata de casa cu nuci